De 5 belangrijkste redenen waarom u EMC Forum 2012 niet moet missen

No comments »
AUTHOR:
CTO Dell EMC Nederland
CATEGORIES:

Het EMC Forum vindt dit jaar plaats op dinsdag 11 september in Spant in Bussum.  Het thema is transformatie. Aan het woord komen diverse inspirerende sprekers die vertellen hoe transformatie hen persoonlijk verder heeft gebracht of hoe transformatie heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van het bedrijf.

Het EMC Forum is dé gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en om te netwerken met vakgenoten. Daarnaast bieden we diverse demo’s, partnerpresentaties en technische trainingen door EMC-engineers in de vLabs om kennis op te doen. Dit zijn de vijf belangrijkste redenen waarom u zich zou moeten hx?reg_src=web”>inschrijven:

1. Optimaliseer uw IT-resources: Krijg inzicht in de transformatie naar een nieuw model dat ervoor zorgt dat u IT-as-a-Service efficiënter kunt inrichten.

2. Inspirerende sprekers: De line-up is indrukwekkend dit jaar! Op het podium staan Miles Hilton Barber en Barbara Robidoux. Luister ook naar het verhaal van Alan Cooney over ‘How EMC drinks its own champagne’.

3. Verhoog productiviteit: Profiteer van de tools om de toenemende virtualisatie en aanhoudende datagroei te beheren door uw back-up, recovery en archiveringsstrategie te veranderen.

4. Minimaliseer back-up risico’s: Ontdek hoe u uw bedrijfskritische applicaties veilig virtualiseert, met EMC-oplossingen voor back-up-en disaster-recovery in elke omgeving – Microsoft, SAP, Oracle, etc.

5. Ontdek de voordelen van Big Data: Vind uw weg in het doolhof van Big Data en ontdek hoe u Big Data inzet om uw concurrenten voor te blijven.

Bent u erbij op 11 september in het Spant in Bussum? Reden genoeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.