Onderzoek naar IT-transformatie in Nederland

No comments ยป
AUTHOR:
CTO Dell EMC Nederland
CATEGORIES:

59 procent van de Nederlandse bedrijven maakt het komende jaar een belangrijke transformatie door. Dit blijkt uit onderzoek van EMC Nederland naar IT-transformatie. Het blijkt verder dat bedrijven zich bij transformatie het meest richten op het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten (41 procent) of het verbeteren van de klantervaring (34 procent). De derde prioriteit voor bedrijven in hun transformatiestrategie is het verhogen van de omzet.

Deze resultaten laten zien dat bedrijven niet simpelweg veranderen om kosten te besparen, maar transformatie aangrijpen om te groeien. Een mooie ontwikkeling! Het onderzoek is uitgevoerd onder de bezoekers van EMC Forum dat vandaag plaatsvindt. Onderstaand een visuele weergave van de belangrijkste resultaten (klikken voor een groter formaat).

hic IT-tranformatie” src=”http://devemc2/wp-content/uploads/2012/09/Infographic-IT-tranformatie4-300×211.jpg” alt=”” width=”300″ height=”211″ />

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.