Wat betekent transformatie voor partners en klanten van EMC?

No comments ยป
AUTHOR:
CTO Dell EMC Nederland
CATEGORIES:

Transformatie is de drijvende kracht achter veranderingen die zowel de business, de organisatie als de mensen daar achter verder kunnen helpen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan transformatie naar de cloud en het benutten van de mogelijkheden van Big Data. Er ligt een wereld aan kansen. EMC ondersteunt klanten en partners bij het pakken van deze kansen. Op het EMC Forum vorige week in Bussum hebben we een aantal partners, relaties en klanten gesproken over wat transformatie voor hen, hun organisatie en business betekent. In deze video is het resultaat te zien.

version=3&hl=nl_NL” />

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.