Mobile computing: onderken de risico’s

No comments »
AUTHOR:
CTO Dell EMC Nederland
CATEGORIES:

Op dit moment vindt in Londen de RSA-conferentie plaats. Hier werd het nieuwe rapport gepresenteerd van de Security for Business Innovation Council (SBIC) waarin onder meer wordt ingegaan op hoe bedrijven moeten omgaan met de toenemende risico’s van mobiele bedreigingen. Het rapport “Realizing the Mobile Enterprise: Balancing the Risks and Rewards of Consumer Devices, identificeert de belangrijkste risicobronnen voor mobiel zaken doen en werpt een blik op de toekomst. Het gaat daarbij onder meer in op kritische vragen als: Wat zijn de belangrijkste beleidsbeslissingen ten aanzien van mobiel en wie zou deze moeten maken? Wat moet er opgenomen worden in aan ‘Bring Your Own Device’-overeenkomst. Belangrijke conclusie is dat bedrijven alleen kunnen profiteren van de kansen van mobile computing als zij de risico’s kennen en weten hoe ze deze moeten beheren.

Bekijk hier de video waarin enkele leden van de raad spreken over de impact en uitdagingen van mobility in het bedrijfsleven.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *