machine learning

Gaan Artificial Intelligence & Machine Learning ons helpen bij GDPR compliancy?

No comments »
AUTHOR:
Redactie Dell EMC
CATEGORIES:

Ransomware, malware, DDoS-aanvallen en botnets. We lezen er tegenwoordig bijna dagelijks over in het nieuws. Toch zijn dreigingen op en vanaf het internet niet echt nieuw. Het eerste computervirus stamt al uit 1982, maar  door de jaren heen is de hoeveelheid digitale ellende gegroeid in zowel aantallen als complexiteit. Wat echter wel een groot verschil is met jaren geleden, is dat met cybercrime tegenwoordig honderden miljoenen dollars verdiend worden. Een markt waar ook een groeiend aantal mensen graag een graantje van meepikt. Gaan Artificial Intelligence & Machine Learning helpen in de strijd tegen cybercrime?

GDPR en nieuwe manier van werken
Deze dagelijkse blootstelling aan digitale afpersing en kwaadaardige software en de aanstaande invoering van de GDPR- wetgeving zorgt ervoor dat organisaties zich beter en vooral ook anders moeten beschermen dan ooit. De nieuwe wet eist een minimale inspanning en technologie en gebiedt openheid in situaties waarin op die gebieden wordt gefaald. Voor veel organisaties is dat echter een grote uitdaging. Doordat mensen niet meer gebonden zijn aan één locatie om te werken, wordt het internet zelf steeds vaker ingezet als bedrijfsnetwerk. Het verkeer daarop is regelmatig versleuteld waardoor firewalls moeite hebben te bepalen wat ze precies doorlaten. Een klassieke benadering en dito technologie is niet meer afdoende om een redelijke mate van bescherming te kunnen garanderen.

Live demo & Advanced Threat Protection
Martin Tolboom, Security Solutions Consultant bij Dell Data Security, laat tijdens twee sessies zien dat alleen security-oplossingen op basis van artificial intelligence en machine learning in staat zijn adequaat op te treden tegen moderne cyberdreigingen. Door moderne technologieën te combineren in een Advanced Threat Protection-suite voorkomen organisaties dat kwaadaardige software hun bedrijf binnenkomt. Tolboom doet dit hij door middel van een live demo waarin hij een traditioneel systeem eenvoudig omzeilt door een nieuwe zero-day malware te creëren.

Schrijf je nu in!
Schrijf je nu gratis in voor een van deze sessies op 1 november of 2 november tijdens de Data & Cloud Expo in de Jaarbeurs Utrecht.machine learning

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.