Welkom op Datacentered.nl

No comments ยป
AUTHOR:
CTO Dell EMC Nederland
CATEGORIES:

We roepen het al jaren: informatie is de belangrijkste asset van een organisatie, ja misschien nog wel belangrijker dan de mensen. De manier waarop organisaties informatie inzetten, met informatie omgaan of informatie aanbieden is grotendeels bepalend voor hun succes.

Dit besef is steeds wijder aanwezig en ook het belang van de informatie-infrastructuur weegt steeds zwaarder maar staat veelal nog niet op de strategische agenda. En dat terwijl er juist nu zoveel mee te winnen of verliezen valt.

Op Datacentered.nl zal ik met bijdrage van experts ingaan op het strategisch belang van informatie en de informatie-infrastructuur voor de business met als doel een dialoog over dit zo belangrijke onderwerp. In de komende artikelen staat de reis naar de hier gratis ons Nederlandstalige whitepaper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.